Mens alle øjne er rettet mod Bitcoins nye all-time highs, forudsiger nogle analytikere firecifret Ether i de kommende måneder.

Mens Bitcoin (BTC) fortsætter med at skubbe ind i nye all-time highs, har Ether (ETH) også mærket nye år til dato højder efter nyheder, at Chicago Mercantile Exchange planlægger at lancere ETH-futureskontrakter i 2021.

BTC steg til nye højder den 16. december og fik 10% på en dag fra $ 19,140 til $ 21,340. 17. december har BTC indtil videre udvidet rallyet med yderligere 4%, hvor markedet i øjeblikket søger support nær $ 21.800 efter at have sendt en lokal top på $ 22.160.

Mens mange handlende ser ud til at være limet til Bitcoin Loophole diagrammerne, skubbede Ether sig også ind i nye årlige højder efter at have fået 8,5% i går. I dag steg prisen til en lokal top på $ 656 på BitMEX, hvor markederne i øjeblikket svæver en halv procent over gårsdagens slutpris på $ 640.

Rallyet fulgte nyheder om, at CME agter at lancere ETH-futures i 2021 i afventning af myndighedsgodkendelse. Det citerede stærk kundefterspørgsel efter produktet.

CME lancerede sine Bitcoin futures-kontrakter i december 2017, hvilket signaliserede toppen af årets historiske rally.

Nogle forudsiger endnu større bevægelser opad for ETH at komme. Twitter-bruger “Altcoin Sherpa” bemærkede, at ETH er begyndt i flere måneder i december, en måned der har oplevet gevinster på mindst 100% for hvert af de sidste tre år. Som sådan forudsiger analytikeren, at Ether snart vil overstige $ 1.000 for første gang siden 2017.
Ethereum-perma-tyren „Wolfofethereum.eth“ spekulerede i, at „$ ETH-showet lige er i gang“, hvilket fremhæver, at Ether har overgået BTC med 185% i løbet af de sidste 12 måneder.

Set Protocols Anthony Sassano sendte et billede, der sammenlignede metrics for Ethereum, da det sidst brød $ 500 og situationen i dag – bemærkede en stigning på 900% i aktive udviklere, en 80% stigning i 24-timers transaktionstal, en 60% stigning i aktive adresser, og en stigning på 150% i netværkshash-hastighed.

ETH / BTC-shorts på Bitfinex sidder i øjeblikket i rekordlave, hvilket tyder på, at markederne forventer, at Ether vil opnå gevinster over BTC i en overskuelig fremtid. ETH / BTC-længder er på deres højeste niveau siden februar 2018.