Det realiserte taket på Bitcoin traff et høydepunkt hele tiden, akkurat som i februar 2020 da BTC-prisen markerte en lokal topp.

Bitcoin ‚Realised Cap‘ treffer nytt høyt ligner på $ 3K Crash før mars

Det „realiserte taket“ til Bitcoin ( BTC ), en statistikk observert av markedsundersøkelsesplattformen Glassnode på markedet, har truffet en ny all-time high 19. juni. Det kan indikere en samlet økning i nye investorer i cryptocurrency-markedet i det siste måneder.

Glassnode sa :

“Bitcoin’s Realised Cap har truffet en ny gjennomgående. På 106,63 milliarder dollar har den nå passert det forrige rekordsettet rett før krisen på Black Thursday for tre måneder siden. ”

Det realiserte taket på Bitcoin Circuit treffer en ny høyde.

Forrige gang Bitcoin realiserte cap – for ikke å forveksle med markedskapitalisering eller markedskapital – traff et rekordhøyt nivå var i februar 2020. Kort tid etter dette, innen to måneder, korrigerte prisen på Bitcoin til så lave som $ 3600 på BitMEX .

På tide å være redd eller hausselig?

Det realiserte taket på Bitcoin refererer til den totale mengden Bitcoin i markedet beregnet av prisen på BTC da midlene faktisk ble flyttet. Hvis for eksempel en lommebok inneholder 1 BTC sist flyttet i juni 2019, beregner den 1 BTC til 14 000 dollar, prisen på BTC på det tidspunktet.

Glassnode-teamet forklarer:

“Realised Cap verdsetter forskjellige deler av forsyningene til forskjellige priser (i stedet for å bruke dagens daglige avslutning). Konkret beregnes det ved å verdsette hver UTXO med prisen da den sist ble flyttet. “

Statistikken som når et nytt høydepunkt, kan forstås på to måter: mange nye investorer kommer inn på kryptomarkedet, og det kan derfor markere en lokal topp, eller det kan ganske enkelt være en svært bullish trend på mellomlang sikt.

I februar 2020 steg prisen på Bitcoin til så høyt som $ 105050 . Futuresmarkedet for Bitcoin, spesielt Bitcoin, så daglig handelsvolum og åpen renteoppgang når handelsaktiviteten raskt økte. BitMEX så sin åpne interesse – det totale beløpet på lange og korte kontrakter – klatre over 1 milliard dollar.

Bitcoin’s realiserte cap slo rekordhøyt i februar 2020, muligens ettersom mange investorer kjøpte BTC i regionen 9000 til 10 000 dollar, og overførte dem fra børser til lommebøker. I løpet av de neste to månedene så BTC et av sine bratteste fall i historien, først og fremst på grunn av høy usikkerhet etter en global nedgang i aksjemarkedet.

Men beregningen kan også evalueres som en optimistisk trend som kan indikere gradvis akkumulering. Bitcoin-handelsmann Luke Martin sa :

„USD USD som kjøpere investerte i BTC, var bare et nytt høydepunkt. Realisert markedsmåling måler verdien av alle mynter til den prisen de sist handlet med. Prisen er ikke der ennå, men overbevisning er. ”

Bitcoin er på et sentralt punkt, viser mange statistikker

Mens det realiserte taket på Bitcoin er på et nytt høydepunkt, skjedde den største oppjusteringsgraden for Bitcoin- gruvedrift på mer enn to år i juni, og antallet langvarige BTC-innehavere traff en fireårs høyde, og opsjonens markedsvolum økte til nivåer som tidligere var usett.

Rekordtallene på tvers av forskjellige statistikker og indikatorer antyder at Bitcoin er i et sentralt punkt, og at de neste ukene sannsynligvis vil være kritiske for den langsiktige prisutviklingen til BTC.